N.E.C. en MatchWornShirt gaan samenwerking aan

N.E.C. en MatchWornShirt gaan samenwerking aan

N.E.C. en MatchWornShirt zijn per ingang van het voetbalseizoen 2023-2024 een samenwerking gestart. Het is voor N.E.C.-supporters op regelmatige basis mogelijk om via het platform wedstrijd gedragen shirts van N.E.C.-spelers te bemachtigen.

In het verleden werkte N.E.C. al op incidentele basis samen met MatchWornShirt. Met de nieuwe overeenkomst wordt het voor supporters mogelijk om structureel een bod te doen op het shirt van zijn of haar favoriete N.E.C.’er. Beide partijen hebben aan het begin van het seizoen verschillende wedstrijden geselecteerd, waarbij na afloop van het duel de shirts via een veiling worden aangeboden. De veiling loopt vanaf dat moment één week. De opbrengsten hebben een deels maatschappelijk tintje, want een percentage van de winst wordt afgestaan aan de projecten van N.E.C. Maatschappelijk.

Over MatchWornShirt

MatchWornShirt is een Nederlands bedrijf dat authentieke en gedragen voetbalshirts beschikbaar maakt voor alle voetbalsupporters in de wereld. Alle shirts die het aanbiedt zijn officieel geregistreerd en iedereen met een account op de website kan meebieden. Inmiddels zijn wereldwijd al 250 voetbalclubs aangesloten bij het netwerk van MatchWornShirt.

Tijmen Zonderwijk, oprichter van MatchWornShirt, vertelt: “We zijn trots en verheugd om de lopende samenwerking met N.E.C. vanaf het huidige seizoen 2023-2024 te gaan intensiveren middels dit officiële partnership. Hiermee hopen we de ambities van de club te ondersteunen, terwijl we tegelijkertijd de supporters in regio Nijmegen en ver daarbuiten dichter bij hun helden brengen middels wedstrijd gedragen shirts en andere unieke items. Dat we dit partnership kunnen lanceren in combinatie met een veiling van honderd stadionlampen uit het Goffertstadion past dan ook feilloos in deze gezamenlijke wens om supporters de kans te geven écht een stukje N.E.C. te bemachtigen.''

Stadionlampen

Daarnaast starten N.E.C. en MatchWornShirt vanaf vandaag met de veiling van de voormalige stadionlampen. Zoals bekend is afgelopen zomer de verlichting in het Goffertstadion vernieuwd. Via het veilingplatform biedt N.E.C. haar supporters de mogelijk om een uniek item uit het stadion in huis te halen. Het is vanaf nu mogelijk om mee te bieden via onderstaande link!

Bied mee!