Sponsoren en Partners

Hoofdpartner

KlokGroep is sinds juni 2019 trotse hoofdpartner van N.E.C. Nijmegen. De Nijmeegse bouwgigant verzorgt het gehele ontwikkel- en realisatietraject van vastgoedprojecten; van initiatief tot en met beheer. Het initiële sponsorcontract werd in 2022 opengebroken en verlengd tot de zomer van 2029. Met de verlengde samenwerking maakt KlokGroep de tien jaar als hoofdsponsor van de Nijmegen Eendracht Combinatie vol.

Strategische partners

Samen met deze toonaangevende organisaties streven we naar innovatie, groei van onze club en het nastreven van onze ambities. Dankzij onze strategische partners en de waardevolle expertises die zij inbrengen, wordt het mogelijk gemaakt om zowel onze lange als korte termijn doelen te verwezenlijken en daarnaast een blijvende impact maken in de regio.

Official partners

N.E.C. werkt met een breed scala aan official partners samen. Deze partnerships variëren in verschillende vormen, zoals sponsoring, marketingactiviteit(en), het leveren van producten en/of het bieden van expertise/dienstverlening aan de club of haar supporters.