NIEUWS

Seizoenkaarten 2023-2024 uitverkocht

datum icoon 19-06-2023
readtime icoon 2 min leestijd

N.E.C. kan ook in het seizoen 2023-2024 weer rekenen op een uitverkocht huis tijdens haar thuiswedstrijden in het Goffertstadion. Afgelopen weekend zijn de resterende seizoenkaarten uitverkocht, die beschikbaar waren voor supporters op de wachtlijst.

Eerder al liet de club weten aankomend seizoen extra seizoenkaarten in de verkoop te zetten, gezien de grote vraag vanuit supporters. Nadat eerder ruim 96% van de huidige seizoenkaarthouders zijn/haar kaart verlengde, was het afgelopen week de beurt aan de ruim 3000 supporters op de wachtlijst. Zij kregen gefaseerd de kans om een van de overgebleven en/of extra seizoenkaarten de bemachtigen. N.E.C. is trotst dat ze de thuiswedstrijden het aankomende Eredivisieseizoen opnieuw in een uitverkocht Goffertstadion kunnen gaan spelen.

Desalniettemin beseft de club dat er ook teleurgestelde supporters zijn die geen seizoenkaart hebben kunnen bemachtigen. Binnenkort ontvangt iedereen die nog op de wachtlijst staat daarom ook een mail met daarin een update omtrent de wachtlijst voor het volgende seizoen.

Pilot Tweedekans Verkoop geslaagd

In de laatste wedstrijden van afgelopen seizoen heeft N.E.C. getest met een pilot omtrent het verkopen van tickets door supporters met een seizoenkaart. De ‘Tweedekans Verkoop’ pilot is voor zowel de club als supporters geslaagd en wordt komend seizoen volledig uitgerold.

Dat betekent dat supporters zonder seizoenkaart volgend jaar zowel via de reguliere weg als via de Tweedekans Verkoop aan losse wedstrijdkaarten kunnen komen. Dit vergroot de kans voor supporters om alsnog een wedstrijdkaart te bemachtigen.