Algemeen

Perspraat #PECNEC: “De breedte van de selectie geeft ons meer opties”

Perspraat #PECNEC: “De breedte van de selectie geeft ons meer opties”

Sai van Wermeskerken gaat zaterdag met N.E.C. op bezoek bij zijn oude club PEC Zwolle. De rechtervleugelverdediger speelt nu bijna twee maanden bij N.E.C. en beleefde woensdag zijn ‘spannendste vijf minuten ooit’.

Van Wermeskerken blikt bij N.E.C. TV nog kort terug op het restant van de uitwedstrijd tegen AZ. “Ik keek de wedstrijd op TV. Het was te spannend. Het waren de spannendste vijf minuten uit mijn leven. Ik was heel blij dat de jongens alles hebben gegeven en de drie punten veiligstelden.”

Meijer verwelkomde Van Wermeskerken enkele weken terug toen de spoeling in zijn selectie wel erg dun werd. Inmiddels kan de oefenmeester weer rekenen op het gros van zijn spelers. Ook tegen PEC Zwolle ontbreken alleen de langdurig geblesseerden Brayann Pereira en Bas Dost. “Tegen AZ afgelopen woensdag misten we Lasse Schöne, die is twee dagen ziek geweest maar er zaterdag tegen PEC Zwolle wel bij. De breedte van de selectie geeft ons meer opties. Een van die opties zal morgen wel naar voren komen.”

Bekijk Perspraat PEC Zwolle - N.E.C. hieronder!

Eredivisie Vrijdag 1 maart 2024 KRAS Stadion
FC Volendam
20:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
2 Feyenoord 55
3 FC Twente 47
4 AZ 42
5 Ajax 36
6 Go Ahead 34
7 NEC 33
8 FC Utrecht 32
9 Sparta R'dam 29
10 Heerenveen 28
11 PEC Zwolle 27