Clubkaart

Als je een wedstrijdkaart wil kopen om live een wedstrijd van N.E.C. in het Goffertstadion mee te maken, dan heb je een clubkaart van N.E.C. nodig. De clubkaart kost € 5,50* en is vijf jaar geldig.

Clubkaart aanvragen

In het Gofferstadion
Vraag je clubkaart aan bij de receptie van het Goffertstadion. De receptie is geopend op werkdagen van 12.00 – 17.00 uur. Zorg ervoor dat je een geldig legitimatiebewijs meeneemt. Jouw clubkaart wordt ter plaatse gedrukt en je kunt hem direct gebruiken voor het aanschaffen van wedstrijdkaarten.

Online aanschaffen
Ben je niet in de gelegenheid om naar het Goffertstadion te komen en/of bestel jij jouw clubkaart liever online? Klik op onderstaande button om jouw clubkaart aan te vragen. Let op, het online aanvragen van een clubkaart neemt 5 werkdagen in beslag en jouw clubkaart wordt per post thuisgestuurd. Voor het versturen van de clubkaart wordt €1.- verzendkosten in rekening gebracht.

BESTEL ONLINE

Kaartverkoop informatie

Vanaf vier weken voorafgaand aan de speeldatum kan je online wedstrijdkaarten bestellen. Vanaf de eerste werkdag dat de kaarten in de verkoop zijn kan je ook terecht bij de receptie van het Goffertstadion. Hier kan je aangeven welk stoelnummer en op welke rij je wilt zitten. Op de wedstrijddag zijn de nog beschikbare wedstrijdkaarten te koop bij het kassagebouw, twee uur voorafgaand aan de wedstrijd.

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op met N.E.C. op telefoonnummer
024 – 359 03 60 of stuur een e-mail.

E-mail sturen

Eredivisie Zaterdag 23 september 2023 Goffertstadion
N.E.C.
18:45
FC Utrecht

Stand Eredivisie
8 PEC Zwolle 7
9 Heracles 6
10 Excelsior 6
11 Heerenveen 6
12 Ajax 5
13 NEC 4
14 Vitesse 3
15 FC Utrecht 3
16 RKC Waalwijk 3
17 Almere City 1